Echipa de specialiști pentru Consiliul Local

 „Oricine poate face politică, dar proiectele pot fi făcute doar de profesioniști”,

Costel Mihai

Cătălina Dinu

Lector universitar, Consilier al Biroului Teritorial Braşov al instituţiei Avocatul Poporului

Cătălina este doctor în Drept, absolventă a Școlii Doctorale a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Drept, a cursului postuniversitar – Universitatea Transilvania din Braşov, Departamentul de psiho-pedagogie didactică, și-a finalizat studiile în Masterat în Drept „Drepturile minorului şi administraţie publică” în cadrul Universității I.C.Drăgan, la Facultatea de Drept și este licenţiată în  ştiinţe juridice, Universitatea din Craiova –Facultatea de Drept Nicolae Titulescu. Cătălina este un iubitor al muntelui și al naturii, îi place atmosfera din Piața Sfatului și crede că Brașovul oferă cel mai bun exemplu de îmbinare între natură, istorie și partea modernă.

„Candidez pentru un loc în Consiliul Local Brașov alături de Mihai Costel pentru că am încrederea că este un om potrivit și competent pentru demnitatea de primar. Sunt onorată să fac parte dintr-o echipă de echipă de specialiști în diverse domenii, cu o bogată experiență profesională. Am ales să fac parte din această echipă din dorința de bine și echitate, nefiind un om politic sau condus de ideologii politice.

În calitate de lector universitar, unul dintre proiectele la care aș dori să îmi aduc contribuția este cel cu privire la dezvoltarea colaborării dintre mediul universitar și administrația publică locală. Din experiența dobândită lucrând în cadrul instituţiei Avocatul Poporului, îmi doresc să implementez proiecte pentru persoanele vulnerabile (vârstnici, persoane singure, cu venituri reduse, familii monoparentale) prin care să ne asigurăm de respectarea drepturilor omului și de îmbunătățirea calității vieții. Ca iubitor al naturii și al muntelui, îmi propun ca Brașovul să devină un pionier în protecția naturii prin implementarea unor măsuri de diminuare a poluării, crearea unei infrastructuri care să respecte natura și nevoile oamenilor și care să păstreze îmbinarea frumoasă între partea urbană și natură.”

Petre Gorgon

Medic, Tată, Antreprenor

Medic cu specializare în medicină de laborator, Petre s-a mutat la Brașov acum 25 de ani, aici și-a finalizat studiile la Facultatea de Medicină și aici și-a întemeiat familia. Locul lui preferat din oraș este Cetatea Brașovului, loc care păstrează nu doar amintiri dragi, cât și decizii importante pe care le-a luat.

Petre are o experiență de 18 ani în domeniul medical privat, făcând parte din echipa Clinicii Hiperdia, precum și din cea a spitalului de Oncologie din Brașov. Astăzi, este co-fondator al Centrului Medical Polimed Dacia.

„Candidez pentru un loc în Consiliul Local al Brașovului pentru că îmi doresc să dezvoltăm infrastructura spitalelor din oraș și să le aducem la standardele potrivite pentru perioada în care trăim. Cred că experiența mea din calitatea de de dezvoltator al unor facilități  medicale, cu infrastructură modernă, mă va ajuta să implementez proiecte îndrăznețe și de care Brașovul are nevoie.”

Georgiana Buta

Învățător, Educator, Director Grădiniță

Georgiana este specialistul nostru în domeniul educației preșcolare. A fost învățătoare la Școala Gimnazială numărul 31 din Brașov timp de 4 ani, iar în ultimii 16 ani a predat în învățământul preșcolar. De 5 ani este directorul Grădiniței cu program prelungit numărul 3, Brașov. Este absolventă a Liceului Pedagogic Brașov, a Colegiului de Institutori (specializare limba engleză) și a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, profilul Psiho-Pedagogie. Are un master în Comunicare Managerială și Resurse Umane și un al doilea în curs de finalizare, cu specializare în Dimensiunea europeană a managementului organizației. Este membră în Consiliul Consultativ al Directorilor și metodistă a Inspectoratului Școlar Județean Brașov, este atestată ca formator și mentor de practică pedagogică și are dubla specializare de învățător și educator.

Este absolventă a cursului Managementul Afacerilor Interne organizat de Colegiul Național al Afacerilor Interne din cadrul Academiei de Poliție București.

„Planul meu de suflet ar fi transformarea anumitor locații din Brașov în locații pentru familii prin crearea unor spații comune pentru părinți și copii. Îmi doresc să vin în sprijinul familiilor cu copii, acesta fiind domeniul meu de expertiză. Cred că orașul poate fi schimbat în bine datorită oamenilor tineri care își doresc să rezolve probleme și care sunt deschiși să asculte toate părțile implicate. Cred într-un parteneriat între cetățeni și reprezentanții aleși la fel de mult cum cred în parteneriatul între cadrele didactice și părinți. Vreau să reprezint interesele părinților și ale copiilor, de aceea candidez la Consiliul Local al Brașovului.”

George Antohe

Inginer, Director ARR, Președinte PMP Brașov

George este președinte al organizației municipale Brașov a PMP, a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică de la Universitatea „Trasilvania” din Braşov, a fost șef de birou la Serviciul Tehnic al RATBV, iar în prezent este director al Autorităţii Rutiere Române Braşov. A fost președintele organizației de tineret în cadrul PMP deoarece crede că implicarea tinerilor poate aduce schimbarea de care avem nevoie în societate, în politică, în administrație. Este un om al faptelor, nu al vorbelor și știe că ideile bune vin după o plimbare în natură, așa că zona lui preferată din Brașov este la Iepure.

„Candidez pentru funcția de consilier local al Municipiului Brașov alături de echipa PMP Brașov, deoarece consider că nu este suficient să critici și să constați proasta prestație a unor politicieni, ci trebuie să luăm atitudine prin implicare și propuneri de soluții.

Partidul Mișcarea Populară reprezintă pentru mine proiectul politic în care mă regăsesc, fiind un partid nou, cu o pondere de peste 80% din membri care nu au mai făcut politică, un partid care și-a deschis porțile și a acordat încredere tinerilor.”

Gabriela Micioiu

Arhitect, Fondator birou de arhitectură

 Gabriela este expertul nostru în arhitectură și plan urbanistic. A studiat la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, a fost arhitect în cadrul unei firme de arhitectură, iar de 15 ani este și fondatorul unui birou de arhitectură. A contribuit la realizarea PUZului și la amenajarea cartierului Coresi și răspunde cu drag întrebărilor cu tematică arhitecturală și urbanistică.

Iubește centrul vechi și își dorește să readucă la viață clădirile vechi și abandonate, astfel încât bijuteriile arhitecturale ale orașului să fie scoase în evidență.

„Sunt bucuroasă să candidez alături de Mihai Costel pentru un loc în Consiliul Local Brașov. Îmi doresc să modelăm un oraș care să se dezvolte frumos, să luăm decizii inteligente și potrivite pentru localnici în plan urbanistic și să avem grijă de arhitectura Brașovului pentru a-i păstra tradițiile, sufletul și pentru a ne asigura că ducem mai departe moștenirea centrului vechi.”

 

Monel Puia

Muzician, Artist

Pasionat de muzică de mic, a cochetat cu pianul, clarinetul, chitara, basul. A susținut concerte în toată țara alături de formații dragi nouă, precum Conexiuni, Romanticii sau Compact B. A studiat la Universitatea Româno-Americană din București, fiind absolvent al Facultății de Turism intern și internațional, a fost muzicolog și responsabil cu programele artistice timp de 7 ani în industria hotelieră. Spune despre el că este un artist în primul rând și îi place zona Pieței Sfatului și a centrului vechi, aici păstrându-se esența unui oraș european.

„Am ales să candidez pentru Consiliul Local Brașov deoarece îmi doresc un oraș care să vibreze. Vreau să putem crește oameni pasionați de muzică, artă sau teatru și să îi sprijinim pe cei care și-au descoperit aceste pasiuni deja. Brașovul a fost și este un oraș multicultural, nu ne rămâne decât să ducem tradiția mai departe. Planul meu este să dezvoltăm platforme care să atragă tinerii către cultură, să investim în proiecte și activități care să încurajeze tinerele talente și să întreținem relația artist-public prin respect, pasiune, egalitate de șanse și ascultarea ambelor tabere.”